Vol (vlak) glazen wanden en deuren van gehard glas.

Vanaf week 26 hebben wij deze mooie vol glazen panelen met bijpassende deuren beschikbaar uit een demontage in Bocholtz. Deze panelen zijn van gehard glas en voorzien van foliestrepen, deze strepen kunnen verwijderd worden. De maatvoering is inclusief profiel 2460 mm hoog en het glas is gelaagd met 12 mm dikte.

Kijk voor een overzicht van de glazenscheidingswanden en deuren op onze website daar vindt u ook de prijzen

Waar komen deze wanden vandaan? Deze panelen komen uit het Rabobank adviescentrum gevestigd in de eeuwenoude hoeve Overhuizen Bocholtz.

De hoeve Overhuizen, wordt voor het eerst vermeldt in 1378 en is in meerdere opzichten een zeer bijzondere hoeve. Het omsluit namelijk een van de grootste pleinen van een boerenhof en er is nota bene een eigen kapel aan verbonden. De toegang naar de kapel wordt geboden middels een fantastische poort met opschriften en chronogrammen in zes talen.

Als eigenaars en bewoners passeerde een rijtje adellijken de revue, zoals de families Van Overhuizen, Van Wilre, Van den Hove, landcommandeur Godfried Edmond van Bocholtz van Alden Biesen, Von Rochow en vervolgens een rijke schakering aan hoog adellijke Belgische geslachten tot en met De

Marchant et d’Ansembourg en d’Ursel. De agrariër Vaessen kon er zijn bedrijf niet meer exploiteren,

zodat Bart Lommen zijn concept voor een zorghotel ter plekke ontvouwde. Helaas is het zorghotel Welloord Overhuizen failliet gegaan. In 2015 nam de Rabobank de monumentale hoeve over en vestigde er het Adviescentrum. De nog nooit gebruikte hotelkamers werden gesloopt en maakten plaats voor kantoren. Drie jaar na de grondige verbouwing komt het gebouw weer leeg te staan. De Rabobank-medewerkers in Bocholtz verhuizen naar het kantoor van de Rabobank Parkstad in Heerlen.  

Heeft u vragen? wij horen ze graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0799 773 of een email sturen aan sales@duurzaamsolutions.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.