Services

Uw partner in scheidingswanden

Architecten, aannemers, installateurs en
sloopbedrijven kunnen hun arbeidskosten verlagen
door delen van de demontage, montage of transport werkzaamheden door
Duurzaam Solutions te laten uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in deze diensten.

Systeem zwart dubbelglas cassette
Materialen, demonteren en transporteren

materialen

Commercieel gebruikte interieurs, vooral glazen wandpanelen en deuren, zijn uitermate geschikt om te worden gerenoveerd en hergebruikt op andere locaties. Duurzaam Solutions is expert in het verwijderen van gebruikte materialen, om deze vervolgens te renoveren en opnieuw te plaatsen, misschien wel in uw kantoor. 

Verminderen van sloop- of reorganisatie kosten

demontage

Indien u een ruimte leeg wilt opleveren kunt u een drastische vermindering van sloopkosten realiseren. Van glazen wanden, deuren tot interieuritems. Wij verwijderen de materialen op eigen kosten. Aangezien onze jarenlange ervaring in het casco leeg opleveren van kantoorpanden en kantooretages, staan wij garant voor een zo efficiënt en geruisloos mogelijke demontage en afvoer van her- en niet herbruikbare materialen. Zo nemen wij u een probleem uit handen en elimineren in sommige gevallen zelfs de gehele kosten van een sloopproject. De locatie en toegankelijkheid binnen een gebouw zijn van invloed op uw sloopkosten. Wanneer bijvoorbeeld een kraan of verreiker vereist is om materialen en puin van hogere etages te verwijderen, kunnen er kosten bij komen kijken. Wij kunnen uw situatie snel beoordelen en bieden u graag geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Overige Services

Architecten, aannemers, installateurs en sloopbedrijven kunnen hun arbeidskosten verlagen door het delen van de demontagewerkzaamheden en deze door Duurzaam Solutions te laten uitvoeren. Wij halen uw wandsystemen zo uit elkaar dat we het kunnen hergebruiken.

Voor herbruikbare materialen, zoals wanden en de deuren, die reeds zijn gedemonteerd of op een locatie liggen opgeslagen, bieden wij een aantrekkelijke vergoeding. Neem contact met ons op om de opkoop-diensten verder door te nemen

Het opstellen van een uitgewerkt projectplan, inclusief een raming voor benodigde mensen en middelen, een tijdsplanning en het begeleiden van de onderhandelingen met de leveranciers.

Duurzame oplossing voor ieder bedrijf

Vastgoedeigenaren, beheermaatschappijen, huurders, sloop- en installatiebedrijven, allen kunnen zij profiteren van onze diensten. Samen zetten wij problemen om in kansen. Tegelijkertijd verminderen wij de totale projectkosten door hergebruik van materialen te stimuleren. De waarde van de materialen is afhankelijk van de kwaliteit, kwantiteit en conditie waarin deze verkeren. Kosten die gepaard gaan met het demonteren of slopen zijn afhankelijk van de aard van de installatie, de hoeveelheid bijbehorende materialen die moeten worden verwijderd, de locatie in het kantoorgebouw en de toegankelijkheid. Wij werken met diverse partijen samen binnen de afbouw .

Wij kunnen snel uw situatie beoordelen en geven u een gratis begroting, zodat u waarde uit uw oude interieur ruimte realiseren kunt. Onze uitgebreide ervaring verzekert kwalitatief hoogstaand projectmanagement toegespitst op uw wensen. Dankzij onze investeringen en expertise in kantoorrenovatie, creëren wij voor andere bedrijven mogelijkheden om hoogwaardige wandsystemen te bemachtigen. Wij verzorgen transport, opslag en creëren waarde door middel van het schoonmaken, renoveren en herinpakken van de gebruikte materialen.