Per direct beschikbare voorraden in ons magazijn

Nu is het moment om uw werkomgeving aan te passen aan de anderhalve meter samenleving door het gebruik van glazenscheidingswanden creƫert u een veilige, transparante en fraaie werkomgeving voor u en uw medewerkers. Vindt u het lastig een nieuwe indeling te maken dan kunnen wij u daarmee helpen. Wij komen op locatie om in te meten en samen met u een nieuw vloerplan te maken. Ook kunt u ons de plattegrond mailen of met het aanvraagformulier op onze website uploaden met daarbij het aantal medewerkers, te gebruiken apparatuur en afmetingen van de bureaus/werktafels etc. dan maken wij een indeling voor u.

In ons blog berichten wij u regelmatig over de materialen die wij opgekocht hebben en aan het demonteren zijn met details over het type wand, de afmetingen en de historie van de panden waar deze uitkomen. Het afgelopen kwartaal hebben wij grote aantallen mooie kwalitatieve glascassettes en gesloten cassettes uit diverse demontages verkregen. Al deze scheidingswanden zijn gecontroleerd en klaar voor gebruik.

Per direct beschikbare voorraden in ons magazijn


Ons magazijn staat vol met diverse typen glazenscheidingswanden

Het is mogelijk om de alleen de wanden inclusief profielen geleverd te krijgen voor zelfmontage, maar wij kunnen ook de montage voor u verzorgen. Kijk voor een overzicht van de glazenscheidingswanden en deuren op onze website daar vindt u ook de prijzen. 

Heeft u vragen? wij horen ze graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0799 773 of een email sturen aan sales@duurzaamsolutions.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.