Kantoortuinen virusproof maken

Na een brainstormsessie kwamen wij met een oplossing voor het probleem dat open kantoortuinen met oog op het Corona virus vormen. Als een kantoortuin opgedeeld wordt in verschillende delen heeft het virus minder kans zich te verspreiden. Met als gevolg dat werknemers minder kans hebben om ziek te worden. Duurzaam Solutions wil hier graag aan meewerken. Een kantoortuin kan opgedeeld worden door middel van glazen scheidingswanden.

Maar ….. Welke eisen stelt u aan een kantoorruimte? De inrichting moet functioneel, efficiënt, flexibel, stijlvol en veilig zijn en moet het kantoor een goede akoestiek hebben? Glazen scheidingswanden spelen daarin een belangrijk rol. Duurzaam Solutions installeert glazen scheidingswanden die afgestemd op deze factoren in kantoren, hotels, praktijken, vliegvelden en scholen. Eigenlijk iedere ruimte kunnen wij voorzien van glazen scheidingswanden. In ons assortiment wandsystemen komen esthetiek, functionaliteit en flexibiliteit bij elkaar. De scheidingswanden zijn uitvoerbaar in vele materialen (onder ander hout en glas). Kenmerkend zijn de gedetailleerde afwerking en ruime keuze in afwerking.

Daarnaast hebben wij volglazen scheidingwanden die een kantoor een nog strakkere, en stijlvollere uitstraling geven zonder dat het kantoor zijn transparantie verliest. Duurzaam Solutions besteedt bij de scheidingswanden veel aandacht aan brandwerendheid, geluidsisolatie, ventilatie en veiligheid van de scheidingswanden. De onlangs verkregen en per direct op voorraad wanden treft u aan op deze website https://www.duurzaamsolutions.com/producten/ en/of het aanvraagformulier invullen https://www.duurzaamsolutions.com/aanvraag/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.