Horizontale dubbel glascassettes met melkglas of met folie

Deze horizontale dubbel glazencassettes zijn verkrijgbaar met melkglas en met gematteerd folie. Het folie is verwijderbaar indien uw voorkeur uit gaat naar een heldere glascassette. Deze glazenscheidingswanden komen uit hetzelfde gebouw waar ook de dubbelglazen systeemcassettes en crème/wit HPL deuren uit Eindhoven vandaan komen. Het glas is gehard veiligheidsglas, de cassettes zijn 2700mm hoog en 900mm breed. Uitgevoerd in grijs profiel.

Voor prijzen klik hier

Heeft u vragen? wij horen ze graag van u. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 0799 773 of een email sturen aan sales@duurzaamsolutions.com

Nu weet niet iedereen, zelfs niet in Eindhoven, wat Vredeoord is of waar het ligt. Maar als je hoofdkantoor Philips aan de Boschdijk zegt, gaat er bij bijna iedereen wel een lampje branden.

Er worden nu woningen en appartementen gebouwd in het voormalig Philips-gebied Vredeoord in Eindhoven.

Een stukje historie: het is een uniek terrein tussen de Boschdijk, de Groenewoudseweg, de Pieter Zeemanstraat en landgoed De Grote Beek. De naam van de buurt verwijst naar het landgoed Vredeoord. In 1839 kocht de Eindhovense koopman Hoefnagels een grote lap grond van het grote heidegebied tussen Woensel en Best waar hij het landgoed Vredeoord op bouwde, dat inmiddels gesloopt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.