Duurzaam Solutions

duurzaam solutions

Filosofie van Duurzaam Solutions. Charles van der Linden, eigenaar van Duurzaam Solutions BV, bouwde in de loop der jaren een gigantisch netwerk op in de vastgoedsector en de sloopbranche. Je gaat dan toch nadenken over hoe je op een verantwoorde wijze met de materialen kunt omgaan. De stap van lineair naar circulair gebruik was een logisch gevolg. Het lineair gebruik van producten, waarbij ze na aanschaf en gebruik worden vernietigd, is niet meer van deze tijd. In de nieuwe circulaire economie wordt de herbruikbaarheid van grondstoffen en producten gemaximaliseerd. In plaats van de wanden te slopen en af te voeren, geven wij ze een tweede leven. Je levert zowel een bijdrage aan het economische als het sociaal potentieel voor hoogwaardig hergebruik van materialen.
Charles van der Linden pose 3
IMG_0755
IMG_0757
IMG_0178

duurzaam solutions

Duurzaam Solutions is ontstaan uit het inzicht en bewustzijn dat veel bestaand kantoorinterieur kan worden ingezet op nieuwe kantoorlocaties of geschikt is voor de export. Hiermee kan een grote hoeveelheid CO2 emissies, die gepaard gaan met de productie van nieuwe materialen, worden bespaard. Wij combineren onze ervaring en deskundigheid in de sloop- en installatiewereld met onze visie, het belang van duurzaamheid en recycling, niet alleen voor het milieu. De door ons gedemonteerde wanden hebben hun eigen verhaal door hun herkomst, hiermee verbinden wij het product aan de klanten.

services

SCHEIDINGSWANDEN

Commercieel gebruikte interieurs, vooral glazen wandpanelen en deuren, zijn uitermate geschikt om te worden gerenoveerd en hergebruikt op andere locaties

Deuren

Onze herbruikbare materialen bieden de betaalbare optie voor een professionele interieurinrichting van hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

projectinrichting

Bekijk ons aanbod per productcategorie: glazen wanden, gesloten wanden, glazen deuren, deuren van hout HPL en items voor projectinrichting.

Vraag hier uw begroting op

U kunt ook een afspraak maken voor inmeet en adviesgesprek